Lei lokaler hos oss

Teknisk museum er en ypperlig arena for kreative møter og arrangementer. Hit kan du invitere kunder, kollegaer eller gjester til seminar, lansering, privat omvisning, selskap eller konsert i et inspirerende miljø.

Museet kan tilby en ny adskilt konferanseavdeling med velutstyrt auditorium og to tilstøtende møterom. I tillegg har vi møterom og amfi blant motorsykler, biler, tog og fly inne i museets utstillinger. Vi tilbyr omvisninger og workshops i museet som kreative avbrekk under arrangementene.

• Last ned brosjyren for våre lokaler her. Mer om våre utleievilkår finner du lenger ned på siden.
  • Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan vi skreddersy ditt event.

Servering under arrangementet

Våre samarbeidspartnere tilbyr god lunsj, diverse møtemat og treretters middager.
Museet har egen skjenkebevilling.

Avbestillingsfrist

Avbestillingsfrist på leie av lokaler i åpningstiden er 10 virkedager. Ved senere avbestilling belastes bestiller med 10% av leiepris.

Ved avbestilling etter en måned før selskapet vil museet beholde 10 % av selskapskostnad. Avbestilling senere enn 14 dager før selskapet gir et avbestillingsgebyr tilsvarende halvparten av beregnet selskapskostnad. Avbestilling må gjøres skriftlig for å godkjennes, og anses ikke som kansellert før kunden har mottatt bekreftelse fra Teknisk museum.

Spørsmål? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 22796000