Bli med på klimauke på Teknisk museum! For 7. trinn i Oslo. Illustrasjon: Hafslund

7. –15. sep: Klimauke for 7. trinn (for påmeldte)

Illustrasjon: Hafslund

I samarbeid med Hafslund E-CO, Klimaetaten, Utdanningsetaten og Oslo kommune, tilbyr vi 7. trinn i Oslo gratis undervisningsopplegg med fokus på klimaendringer, elektrisitet og vannkraft. Flere elever vil også kunne oppleve museets utstillingsnyhet i 2019; Månelandingen 50 år.
Vi har satt sammen ulike pakker med aktiviteter som fyller en spennende dag.

Velg en pakke med aktivitetene dere vil delta på og en dag som passer.
Pakkene har en varighet på mellom 1 og 3 timer. Tilbudet varer fra 10. til 13. september (ikke mandag).

VANNKRAFT: Bli med på en eksklusiv omvisning på Hammeren; Oslos første vannkraftverk
KLIMAENDRINGER: Lær mer om klimaendringer i møte med Oslos klimapiloter
EKEKTROSHOW: Spennende eksperimenter med lys, utladninger, magnetisme og nordlys
MÅNELANDINGEN: Opplev måneferden og hør den spennende historien om kappløpet i 1969.

Begrenset antall plasser. Førstemann til mølla!
Påmeldingsfrist: Mandag 2. september