Skap gode sommerminner for hele familien på Teknisk museum!

Stedet der ferieminner skapes med hele familien! Lek, lær og opplev noe sammen i over 25 utstillinger og 100 gjør-selv-opplevelser. På Teknisk museum ligger alt til rette for en engasjerende Oslo-sommer.

Hos oss finner du spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow og astronomishow. I våre verksteder kan du boltre deg i rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, laging av plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Er det fint vær så flytter vi mange av aktivitetene ut, så kom til vårt Sommerverksted. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva.

Følg med på aktivitetsprogrammene fra uke til uke!


 

1. – 7. juli

1. – 7. juli

Sommerverksted: Lag din egen drage av silkepapir og pinner! Er den for tung eller for lett? Er det nok vind? Ta løpefart og se dragen lette! Eller hva med å snekre en strikkpropellbåt ... Hvem lager den raskeste båten?

Bli med på såpeboblekurs for junior! Lær å lage skikkelig bra såpeboblevann og å blåse kjempefine bobler!

Se alle aktivitetene denne uken

Prøv også: Viten for liten – vi tegner hodeskaller og snakker om hva forskning på mennesker betyr, hør om kappløpet til Månen, se overraskende triks i vårt vitenshow, trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine (ta med bomullstøy!) eller et handlenett (som du får av oss).

Event Details

Event Name: 1. – 7. juli
Show Event Date: 01-07-2019 - 07-07-2019
Show Category: Sommer19