Skap gode sommerminner for hele familien på Teknisk museum!

Stedet der ferieminner skapes med hele familien! Lek, lær og opplev noe sammen i over 25 utstillinger og 100 gjør-selv-opplevelser. På Teknisk museum ligger alt til rette for en engasjerende Oslo-sommer.

Hos oss finner du spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow og astronomishow. I våre verksteder kan du boltre deg i rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, laging av plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Er det fint vær så flytter vi mange av aktivitetene ut, så kom til vårt Sommerverksted. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva.

Følg med på aktivitetsprogrammene fra uke til uke!


 

15. – 21. juli

15. – 21. juli

Sommerverksted: Sprekker såpeboblene dine med en gang? Kommer det bare skum ut når du egentlig vil blåse en kjempestor såpeboble? Bli med på såpeboblekurs!

Bli med på: Få hjelp av museets 3D-eksperter og designe ditt eget 3D-objekt ved hjelp av programmering. Du kan også se overraskende triks i Vitenshowet, med fysikk, kjemi og flytende nitrogen!

Se alle aktivitetene denne uken

Få også med deg: "Visste du at …" – Omvisning om hvordan det var i gamle dager. Hør den spennende historien om kappløpet til Månen i 1969, på omvisning i jubileumsutstillingen Månelandingen 50 år. Se overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen i vårt populære vitenshow. Finnes det romvesener, sa du? Ja, selvfølgelig – hos oss! Vi lager romvesener av filt der bare fantasien setter grenser. Trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine (ta med bomullstøy!) eller et handlenett (som du får av oss).

Event Details

Event Name: 15. – 21. juli
Show Event Date: 15-07-2019 - 21-07-2019
Show Category: Sommer19