Skap gode sommerminner for hele familien på Teknisk museum!

Stedet der ferieminner skapes med hele familien! Lek, lær og opplev noe sammen i over 25 utstillinger og 100 gjør-selv-opplevelser. På Teknisk museum ligger alt til rette for en engasjerende Oslo-sommer.

Hos oss finner du spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow og astronomishow. I våre verksteder kan du boltre deg i rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, laging av plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Er det fint vær så flytter vi mange av aktivitetene ut, så kom til vårt Sommerverksted. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva.

Følg med på aktivitetsprogrammene fra uke til uke!


 

22. – 30. juni

22. – 30. juni

Sommerverksted: Lag en papirrakett og se hvor langt du kan skyte den, eller lag din egen drage i Dragemakeriet!

Sjekk ut: Jubilemsutstillingen for Månelandingen – ta plass i Apollo 11, land «the Eagle» på Månen, se ekte månesteiner, og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden. 

Se alle aktivitetene denne uken.

Bli også med på såpeboblekurs, hør den spennende historien om kappløpet til Månen og trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine (ta med bomullstøy!) eller et handlenett (som du får av oss).

Event Details

Event Name: 22. – 30. juni
Show Event Date: 22-06-2019 - 30-06-2019
Show Category: Sommer19