Skap gode sommerminner for hele familien på Teknisk museum!

Stedet der ferieminner skapes med hele familien! Lek, lær og opplev noe sammen i over 25 utstillinger og 100 gjør-selv-opplevelser. På Teknisk museum ligger alt til rette for en engasjerende Oslo-sommer.

Hos oss finner du spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow og astronomishow. I våre verksteder kan du boltre deg i rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, laging av plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Er det fint vær så flytter vi mange av aktivitetene ut, så kom til vårt Sommerverksted. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva.

Følg med på aktivitetsprogrammene fra uke til uke!


 

5. – 11. august

5. – 11. august

Sommerverkstedet: "Min plante hjelper" med ByVerkstedet. Bygg din egen plantekasse og så fine blomsterfrø. Lag en papirrakett og se hvor langt du kan skyte den! 

Bli med på blomstertrykkeri: Trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine eller et handlenett. Vi har vinyl og en varmepresse – Ta med det du har, design en fin blomst, og så trykker vi!

Se alle aktivitetene denne uken

Opplev også flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Omvisning i  jubileumsutstillingen for Månelandingen i 1969. Lag fantasifulle romvesener av filt. Trykk bie-vennlige blomstermotiv på klærne dine (ta med bomullstøy) eller et handlenett (som du får av oss).

Event Details

Event Name: 5. – 11. august
Show Event Date: 05-08-2019 - 11-08-2019
Show Category: Sommer19