Helgeprogrammet 11. og 12. januar

Helgen på teknisk museum byr på noe for alle! Med rundt 100 prøv-selv installasjoner, mer enn 25 utstillinger om teknikk og medisin – og, ikke minst, spennende aktiviteter i helger og skoleferier, er det bare å brette opp ermene for et engasjerende besøk!

12.00 Gamle fly
Futt og fart i luftrommet med våre franske fly og flyvende farkoster. Bli med på en morsom og lærerik omvisning om luftfart gjennom nesten 150 år. Passer for familier. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

13.00 Vitenshow
Bli inspirert av overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen! Se flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje blir du truffet av en røykkanon? Passer for alle. Møt opp tidlig. Begrenset plass. Grupper og familier må gå samlet inn. Se nr. 101 på kartet. Showet foregår i auditoriet, ned trappa fra kafeen.

13.00 Planetariet
Opplev en stemningsfull nattehimmel i museets planetarium. Hør om stjerner og planeter, og
fortellingene om stjernebildene. Passer for barn fra sju år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5.

13.30 – 15.30  Miljøtrykkeriet
Bruk egendesignede handlenett i stedet for poser. Trykk kule motiv på klærne dine i stedet for å kjøpe nye. Vi har vinyl og en varmepresse. Ta med det du har, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Husk at tekstilene må være i bomull. Passer for barn fra seks år. Møt opp i Teknoteket i Vitensenteret. Se 112 i kartet.

Samarbeid

Venneforeningen