Ny utstilling!

Fra 21.mars 2019

Fra 21.mars 2019

Fra rasetyper til DNA-sekvenser / From racial types to DNA sequences

previous arrow
next arrow
Slider

NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

13. juni: Trenger Oslo et kvinnehistorisk museum?

Kvinnesaksmøtet i 1902. Fredrikke Qvam åpnet møtet, arrangert av Norske Kvinners Sanitetsforening. Foto: Severin Worm-Petersen/ Norsk Teknisk Museum

Det inviteres til debatt om museer og kvinneperspektiver på Teknisk museum, torsdag 13. juni kl. 18.00. Stockholms Kvinnohistoriska ble lansert i mars i år, et nytt museum, uten egen bygning. Er dette den nye måten å bygge et museum på?

Les mer …

15. juni: Morsomt helgeprogram

Tegneverksted: Hodeskaller, m/prat om forskning på mennesker. Historien om kappløpet til månen. Acrolek. Vitenshow. Bamsesykehus (ta med bamsen din!). Dette, og mer til! Åpent 11–18.

Les mer …

16. juni: Blekkulfdagen

Blekkulf og vennene hans danser og synger så vannet spruter! Blekkulfs miljøverksted: Snekre en trebåt med strikkmotor, ta miljøquiz og se film, og kanskje møter du Blekkulf eller en av vennene hans rundt om i museet? Museet setter også opp vitenshow, og i utstillingen Månelandingen 50 år kan du høre historien om kappløpet til månen!

Les mer …

Flere artikler …

Samarbeidspartnere

Sparebankstiftelsen 200crop       atea 300

 

 

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3