NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

24. jun. – 18. aug.: Stort aktivitetsprogram hele sommeren!

Museet er stedet hvor hele familien kan boltre seg i spennende utstillinger, omvisninger og aktiviteter som vitenshow, astronomishow, verksteder med rakettoppskyting, drager, såpebobler, blomstertrykking, plantekasser, 3D-printing, micro:bit robotorkester og mye, mye mer. Følg med på tekniskmuseum.no og Facebook for hva som skjer hver eneste dag i hele sommer. Er det fint vær? I vårt Sommerveksted har vi mange nye, spennende uteaktiviteter. Du kan også kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva. Se ekte månesteiner og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden.
Velkommen!

Se sommerprogrammet uke for uke, åpent 11–18 hver dag:

Gjør museumsbesøket morsommere, rarere og mer lærerikt med appen Bædi og Børdi.
Bædi er ei geit som får luft i magen av fiskeboller og blir til en ballong som kan fly. Vennen hans, Børdi, derimot er en søt liten fugl som slett ikke kan fly, men som får ting til å funke likevel.
Last ned appen gratis (tilgjengelig fra 22. juni).

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3