NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

15. juni: Morsomt helgeprogram

Tegneverksted: Hodeskaller, m/prat om forskning på mennesker. Historien om kappløpet til månen. Acrolek. Vitenshow. Bamsesykehus (ta med bamsen din!). Dette, og mer til! Åpent 11–18.

Program:

11.30 – 12.00 Viten for liten: Vi tegner FOLK
Bli med på et tegneverksted der vi tegner hodeskaller og snakker om hva forskning på mennesker betyr. Passer for barn fra seks år. Møt opp i FOLK. Se 208 i kartet.

12.30 – 13.00 Månelanding
Hør den spennende historien om kappløpet til månen i 1969 fra våre kyndige formidlere. Møt opp ved søyle 5 i foajeen. Passer for barn fra ti år.

12.00 Acrolek
Bli med på en leken time med akrobatikk og opp-ned-stillinger. Hjelp hverandre inn i morsomme stillinger. Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Passer for foreldre og barn mellom 6 –12 år. Begrenset plass. Påmelding i resepsjonen. Møt opp ved søyle 5 i foajeen.

13.30 Vitenshow
Bli inspirert av overraskende triks med fysikk, kjemi og flytende nitrogen! Opplev flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for familier. Møt opp tidlig. Begrenset plass. Grupper og familier må gå samlet inn. Showet foregår i auditoriet, ned trappen fra kafeen.

13.30 Acrolek

14.00 – 15.00 Bamsesykehus
Trenger bamsen din et nytt plaster eller en ny bandasje? Eller kanskje bare noen å snakke med? Ta med bamsen din til våre kyndige bamseleger på Teknisk museum. Passer for barn. Møt opp i God bedring, i medisinutstillingen. Se etter 214 i kartet

15.00 – 16.00 Miljøtrykkeriet
Bruk egendesignede handlenett i stedet for poser. Trykk kule motiv på klærne dine i stedet for å kjøpe nye. Vi har vinyl og en varmepresse. Ta med det du har, design ditt eget mønster, og så trykker vi! Husk at tekstilene må være i bomull. Passer for barn fra seks år. Møt opp i Teknoteket i Vitensenteret.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3