NB: Gamle sider

Hei! Du har nå kommet til Teknisk museums gamle nettsider. Fra 10. juni 2019 blir ikke disse vedlikeholdt lenger. Gå til tekniskmuseum.no for å komme til forsiden.

Vi fant Henry!

Da Henry var på legofestivalen på Teknisk museum, fikk han med seg en "gubbe" hjem: "Den fikk seg en tur til Horten" skriver han i brevet til oss, der han også legger ved legogubben. Vi syntes det var så hyggelig gjort, at vi sporet opp Henry i Horten.

Det er ikke hver dag museet får slike søte brev i posten, og direktør Frode Meinich bestemte seg like gjerne for å gi gutten en liten påskjønnelse for ærligheten hans. Men hvem var Henry? Det eneste vi visste om han var at han bor i Horten. Dermed måtte det ut en etterlysning i lokalavisa. Da tok det ikke lang tid før Henrys mamma ble gjort oppmerksom på etterlysningen, og meldte seg for museet.

... Og slik gikk det til at direktøren, gubben og gutten møttes i Horten, og Henry – han ble et kult legosett rikere og fikk komme i både den ene og den andre avisa. Ærlighet varer som kjent lengst! 

Se saken på nab.no 

legomann 500
Legomann2 500En fornøyd gutt mottar et kult legosett av direktør Frode Meinich ved Teknisk museum.

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3