Aktiviteter lørdag 4.–5. desember

Teknisk museum holder åpent, som normalt! Alle uten symptomer er ❤ lig velkommen! Med 12 000 kvm utstillingsareal er det god plass til å holde meteren. Det er opp til hver enkelt om man ønsker å bruke munnbind under hele besøket. Ved trengsel anbefales munnbind, så ta med for å ha i beredskap for å beskytte deg og dine! Velkommen!

I tillegg til mer enn 100 installasjoner du kan prøve ut og 25 interessante utstillinger kan hele familien bli med på ulike aktiviteter og omvisninger hver helg.  

OBS! Alle aktiviteter, utenom egenaktivitetene, krever påmelding og registrering i resepsjonen.

Foto: Lars Opstad

 

11.30-12.30 Juleverksted 

Endelig juleverksted! Lag julepynt, kort, eller en gave du kan gi til noen du er glad i. Vi stiller med det du trenger av utstyr. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte ved søyle 5 ved resepsjonen.

11.30-12.15 Julelodding

Varm opp til jula med oss, og bli med og lag ditt eget blinkende lys som du får med deg hjem etterpå. Vi lærer deg alt du trenger å kunne. Passer for barn fra 10 år, gjerne med voksne. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte ved søyle 5 ved resepsjonen.

12.30-12.45 Sans og samling (OBS! Kun lørdag)

Pst! Har du lagt merke til at vi har fått besøk på museet? Nasjonalmuseet har tatt med seg kunstverk fra sine samlinger og satt dem her hos oss. Bli bedre kjent med et av verkene under dagens Sans og samling. Kanskje det til og med hjelper deg i Kunstjakten? Påmelding i resepsjonen. Oppmøte ved søyle 5 ved resepsjonen.

 

13.00-13.30 Vitenshow

Lekende læring gjennom flammer, røyk, høye smell og spennende eksperimenter. Kanskje du blir truffet av en røykkanon? Passer for alle. Plass til 200 personer. Grupper må gå samlet inn. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte utenfor Auditoriet, ned trappa ved kafeen.

14.00-14.30 På liv og død 

Liv og død er tittelen på vår godt besøkte medisinutstilling, men denne introduksjonen handler mest om alt imellom. Passer for alle. Oppmøte ved søyle 5 ved resepsjonen.

15.30-16.15 Julelodding

Varm opp til jula med oss, og bli med og lag ditt eget blinkende lys som du får med deg hjem etterpå. Vi lærer deg alt du trenger å kunne. Passer for barn fra 10 år, gjerne med voksne. Påmelding i resepsjonen. Oppmøte ved søyle 5 ved resepsjonen.

Kunstjakt - hele dagen

Vil du være med i trekningen av fine premier, kan du delta i vår kunstjakt. Kartet får du i resepsjonsområdet, og legger du igjen kontaktopplysninger blir du med i trekningen omtrent hver 14. dag.

Hele dagen (egenaktivitet)

Løyper: Vi har anbefalte løyper som gjør at du eller dere kan oppdage flere ting på museet – og kanskje kan dere snakke sammen om det dere ser. 

Gulløypa inneholder noen av museets høydepunkter, bl.a. en berømt bil, et berømt fly og en elektromagnetisk kanon. 

Liv og død omhandler medisin, kropp og helse med b.la. et vannrør, en jernlunge og et naturlig balsamert lik. 

Bædi og Børdi

Last ned appen Bædi og Børdi som guider dere rundt i museet. 

Android

App store


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

 

Servicesenter

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet

PS: Vi anbefaler også Visit Oslos nyhetsbrev (ekstern lenke).