fbpx
Sommeråpent 10–17 alle dager | Kjøp billett

Julekalender

En som bruker hjelpemiddelteknologi

I år byr vi på to julekalendere! 

På Facebook finner du hver dag, kl. 0730, fra 1. desember, en gåte. Løser du den kan du vinne en premie! 

Bak de røde lukene i denne artikkelen skjuler det seg 24 oppgaver. Hva med å gjøre en hver dag? Premien er at du kanskje lærer noe nytt. 

Nå kan du teste dine kunnskaper om data, telefoni og annet 24 dager i desember! For hver luke trekkes det en vinner før 12 dagen etter.

I 2022 åpner I/O - verdens råeste IKT-utstilling på Teknisk museum! Flere av gjenstandene vi viser fram i julekalenderen på Facebook vil være en del av denne.

Se mer om I/O ved å følge denne lenken! 

På Teknisk museum tenker vi at lekende læring gir god uttelling for innsikt. På museet kan du eksperimentere og utforske fysikkens mysterier og oppleve forbløffende naturvitenskapelige fenomener. Men det er også mye du kan gjøre hjemme!

"Åpner"  du lukene her, får du 24 grunner til å finne ut av ting. Vil du vise oss hvordan det gikk, så bruker du taggene #eksperiment og #tekniskmuseum på Instagram eller begge taggene i tillegg til å sjekke inn på Teknisk museum på Facebook, så kan det hende at vi viser akkurat ditt eksperiment på museets sider. 

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet

ADRESSE

Teknisk museum

Kjelsåsveien 143

KONTAKT OSS

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00