Personvernerklæring for Norsk Teknisk Museum - lærerbooking

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer kun navn og e-post til den personen som booker et tilbud hos oss.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med skolen/barnehagen. Registrering av e-post er nødvendige for at den som booker skal kunne få svar på forespørselen, samt at vi i etterkant kan gi lærer beskjed om eventuelle viktige endringer.
Våren 2018 bruker lærere et forenklet skjema på våre nettsider;
https://www.tekniskmuseum.no/skole/bestill-na
Man fyller ut navn, e-post, ønsket tema, ønsket periode for besøk, etc.
Høsten 2018 innføres et nytt online bookingsystem som følger EUs nye personverndirektiv.
Lærer fyller inn navn og e-post og får en autogenerert e-post som svarer på forespørselen.
Det nye bookingsystemet gjør også at lærer får en automatisk påminnelse tre dager før besøket, samt en forespørsel om evaluering umiddelbart etter at besøket er gjennomført.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens, Rettslig forpliktelse, Art 6 (c)
Navn og e-post på lærere lagres i tre år. E-post-lister kan brukes til nyhetsbrev som sendes ut maksimalt fem ganger per år. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.
Våren 2018 har alle nyhetsbrev har teksten:
«Du har mottatt dette nyhetsbrevet, fordi du har besøkt oss de siste tre årene.
Gi tilbakemelding dersom du ikke lenger ønsker å motta slike nyhetsbrev»
Fra høsten 2018 blir nyhetsbrevene profesjonalisert gjennom nytt bookingsystem
Her vil lærere lett kunne trykke «Meld på/Subscribe» eller «Meld av/Unsubscribe»
i forbindelse med nyhetsbrev.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din bestilling.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. I et eventuelt nyhetsbrev vil aldri andre mottakere være synlig for den som mottar nyhetsbrevet.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3 år.
Etter 3 år slettes alle personopplysninger.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer personopplysningene ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.
Kun et fåtall av museets ansatte har administratorrettigheter til å kunne administrere
museets bookingsystem.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norsk Teknisk Museum
Formidlingsvandelingen
/v Håvard Heggelund
Kjelsåsveien 143
0491 OSLO

Hvis du har andre spørsmål knyttet til lagring av personopplysninger:
Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

     
 

Teknisk museums åpningstider

Påsken 2019:
15. april – 22.april: 11–18

Pinsen 2019:
1. og 2. pinsedag: Åpent 11–18

I skoleåret:
Tir–fre: 9–16 | Lør–Søn: 11–18 | Man: Stengt

Museet er stengt på disse dagene:
Julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

Sommeråpent
22. juni–18. august: 11–18

Les mer om åpningstider.

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3