britiskeflagget 30

Åpent i vinterferien 2019:
Lørdag 16. februar – søndag 24. februar: 11–18
Åpent også mandag 25. februar: 9–16.

Åpningstider i skoleåret:

Tir–fre: 9–16 | Lør–Søn: 11–18 | Man: Stengt

Sommeråpent:

22. jun.–18. aug.: 11–18

Stengte dager: Julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

BILLETTER:

Barn 4−17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer

Finn oss | Kontakt | Praktisk
Begrenset antall parkeringsplasser

Skaperverkstedet åpner på Teknisk museum

Vi på Teknisk museum brenner for å vekke interessen for teknologi og gir derfor barn og unge muligheten til å bruke teknologi for å skape selv. I september åpner vi derfor et nytt undervisningsrom: Skaperverkstedet.

Skaperglede i tråd med lærerplanen

I Skaperverkstedet kan skoleelever prøve ut programmering, elektronikk og digital fabrikasjon, blant annet med bruk av 3D-modellering og 3D-printing. Realfag,  programmering og skaperglede vil kombineres på en unik måte. Tilbudet eksemplifiserer innholdet i Den Teknologiske skolesekken og passer inn i rammene i den nye læreplanen, som lanseres i 2020.

Teknisk museum skal bruke rommet for å inspirere elever og lærere i hele Norge. Med dette tilbudet ønsker vi å utvikle teknologiinteresse og skaperglede hos ungdommer generelt og bidra til å skape Nordens fremtidige ingeniører og teknikere spesielt. For det er dem som skal skape fremtidens teknologi, som blir et viktig bidrag til verdiskapingen i Norge etter oljealderen.

Frode Myhr900Utstillingstekninger Frode monterer en av de 16 3D-printerne museet setter opp.

skaper900Hallgeir og Igor monterer kanalen til loddeavsugene slik at rommet blir i tråd med HMS-standarder.

Statnett Slagord graèrd         Sparebankstiftelsen 200crop       atea 300

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3