Oslo vitensenter anbefaler

Vitensenterforeningen

Vitensenterforeningen er en forening for regionale vitensentre i Norge. Foreningen jobber for å fremme kunnskapen om hva vitensentre er og hvorfor vi trenger dem. Foreningen er også et organ for samarbeid mellom de regionale vitensentrene og arrangerer både administrative møter og faglige seminarer.

Bladet Ny vitenskap

Ny Vitenskap er et magasin som tar for seg temaer som forskning, teknologi, romfart, historie, miljø og transport.

Nordic ESERO

Nordic ESERO er et undervisningskontor for de nordiske landene, etablert av den europeiske romfarts-organisasjonen ESA. De tilbyr blant annet kurs for lærere innen forskjellige romrelaterte temaer. I april 2016 ble den første direkte overførte videokonferansen med den internasjonale romstasjonen ISS i Norge gjennomført på Teknisk museum. Samtalen var i regi av Nordic ESERO, og du kan se og høre arrangementet her.

Norsk Romsenter

Norsk Romsenters hovedoppgave er å ivareta norske interesser innen romindustrien, romforskning og bruk av romteknologi. Det er mer enn 150 satelitter i verdensrommet som har norsk teknologi ombord, og Norge produserer varer og tjenester for over seks milliarder kroner til denne næringen hvert år.


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

 

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet