Gratis inngang  for alle studenter fra 12. til 18. august!

Lek, lær og opplev noe sammen med andre studenter i over 25 utstillinger og 100 gjør-selv-opplevelser.

Vi anbefaler også å kombinere museumsbesøket ditt med bading og piknik ved Akerselva.

Ny utstilling: Månelandingen 50 år
Ta plass i Apollo 11, land «the Eagle» på Månen, se ekte månesteiner, og boltre deg i ikoniske bilder fra måneferden. Se også filmer og modeller, og bli bedre kjent med historien om romkappløpet.

Skjulte kvinner: Tilhører teknikk mannens verden? Mange av museets gjenstander er fra en tid med begrensede muligheter i arbeidslivet for kvinner. Vi trekker frem historier om kvinner, som har vært skjult bak fortellinger om menn som har vært regnet som viktigere.

3-D-printing: Få hjelp av museets 3D-eksperter og designe ditt eget 3D-objekt ved hjelp av programmering. Etter å ha laget en vellykket kode kan alle deltakere 3D-printe modellen sin, som kan tas med hjem.

14. august: PICNIC – Bli en del av en kunstinstallasjon!
Bli med og kle deg i en heldekkende rødrutet klesdrakt og del en fruktkurv på det store piknikteppet i samme stoff. Spis, prat og få nye bekjentskaper samtidig som dere skaper et surrealistisk tablå for forbipasserende.

Se hele programmet for uke 33 her
Les mer om PICNIC 14. august