Nasjonalt museumsnettverk for helse- og medisinhistorie: Nettverksseminaret 2020

I samarbeid med Anno Glomdalsmuseet i Elverum inviterer Utstillingskomiteen for «Gammeldoktoren» til det årlige Nettverksseminaret i tiden 15.-16. juni 2020.

Programarbeidet pågår for fullt, og har arbeidstittel «Glimt fra distriktshelsetjenesten i Hedmark i tiden 1850 – 1950. Lokale, nasjonale og globale perspektiver på helse- og medisinhistorien.»

Seminaret finner sted i Glomdalsmuseets moderne auditorium, som har alle tekniske hjelpemidler.

I tillegg til faglig program er det avsatt rikelig tid til besøk og omvisning i Gammeldoktorutstillingen og museets øvrige meget interessante utstillinger, mingling og hyggelig sosialt samvær som omfatter registrering med kveldsmåltid i museet søndag den 14. juni og festmiddag mandag den 15.juni med underholdning.

Tirsdag den 16. juni starter med et program med arbeidstittel «Medisinsk museumsnettverk – veien videre», med innledere fra Kulturrådet, Norsk teknisk museum og representant fra Nettverkets styringsgruppe. Deretter avholdes årsmøtet i Nettverket.

Det er reservert rom i Scandic Hotel Central som ligger i gangavstand fra museet.

Elverum er lett tilgjengelig med tog fra Oslo og Trondheim, eller med direkte bussforbindelse fra Oslo og Gardermoen. Kjøretid med bil fra Oslo-området er cirka 2 timer.

Konkrete opplysninger om påmelding, program og flere detaljer rundt arrangementer legges fortløpende ut på denne siden.
Foreløpig ønsker vi vel møtt til faglige og sosialt utbytterike forsommerdager i Elverum den (14.) 15. og 16. juni 2020!

For Utstillingskomiteen for «Gammeldoktoren» og Anno Glomdalsmuseet:

Geir Erik Nilsen Jan Hoff Jørgensen

Kontakt: Geir Erik Nilsen: 917 02 598 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.