Teknisk museum søker smarbeidspartnere

Vi ønsker bedrifter og organisasjoner velkomne til å bli med på å gi et morsomt og lærerikt kulturtilbud til enda flere mennesker. Jobber du innenfor industri, vitenskap, teknologi og medisin, så les videre!

Teknisk museum søker alltid nye og spennende faglige og økonomiske samarbeidspartnere og sponsorer. Hvert år opplever over 250.000 mennesker i alle aldre et besøk hos oss, og denne opplevelsen kan du, sammen med museet, være med på å gi til enda flere i form av nye utstillinger, spennende formidling og arrangementer som interesserer og engasjerer.

Vi jobber for felles mål og gevinster med alle våre samarbeidspartnere, så snakk med oss om den den nye helse- og medisinutstillingen, Liv og død, som åpner 18. februar neste år, eller den nye tele- og IKT-utstillingen som åpner senere samme år. Og selvsagt om mange andre samarbeidsprosjekter og muligheter!

Autozentrum Sport, Porsche Norge, støtter konservering og restaurering av museets Lohner-Porsche. Foto: NTM