Teknisk museum søker samarbeidspartnere

Vi ønsker bedrifter og organisasjoner velkomne til å bli med på å gi et morsomt og lærerikt kulturtilbud til enda flere mennesker. Jobber du innenfor industri, vitenskap, teknologi og medisin, så les videre!

Teknisk museum søker alltid nye og spennende faglige og økonomiske samarbeidspartnere og sponsorer. Hvert år opplever over 250.000 mennesker i alle aldre et besøk hos oss, og denne opplevelsen kan du, sammen med museet, være med på å gi til enda flere i form av nye utstillinger, spennende formidling og arrangementer som interesserer og engasjerer.

Vi jobber for felles mål og gevinster med alle våre samarbeidspartnere, så snakk med oss om den den nye helse- og medisinutstillingen, Liv og død, som åpner snart, eller den nye tele- og IKT-utstillingen som åpner senere i år. Og selvsagt om mange andre samarbeidsprosjekter og muligheter!

Autozentrum Sport, Porsche Norge, støtter konservering og restaurering av museets Lohner-Porsche. Foto: NTM


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

 

Servicesenter

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet

PS: Vi anbefaler også Visit Oslos nyhetsbrev (ekstern lenke).