Viktig info: Museet stenger som tiltak mot koronasmitte

VIKTIG INFORMASJON FRA TEKNISK MUSEUM

Museet stenger inntil videre for å unngå smittespredning av Covid-19/ Coronavirus. Dette betyr at alle kommende arrangementer, omvisninger, generelt museumsbesøk og events innstilles fra og med fredag 13. mars, 2020.

Ved behov for ytterligere informasjon, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 22796000

IMPORTANT MESSAGE FROM TEKNISK MUSEUM

The museum is closing  for the time being as a precauticon to avoid any spread of the Covid-19/Corona virus. This means that all upcoming events, guided tours and general museum visits and events are canceled from Friday 13th, 2020.

If further information is needed, contact us at Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. or tel. +4722796000

• Opprettet .
  • Sist oppdatert