Kart og fasiliteter

Kart over Teknisk museums fire etasjer. Klikk for pdf.

Velkommen til Teknisk museum! Her finner du en oversikt over museets servicepunkter og annet som er kjekt å vite når du kommer til oss.

Kollektivknutepunkt
Teknisk museum befinner seg i umiddelbar nærhet til buss, trikk og tog. Gå av på Kjelsås stasjon.

Parkering
Det er parkeringsmuligheter rett utenfor dørene. Vi har nå fem ladestasjoner for el-bil. I tillegg finner du fire kommunale ladeplasser i direkte tilknytning til vår parkeringsplass.
Merk: På øvre plan tilhører et parkeringsområde jernbanestasjonen, og her er det betaling for å stå. Ellers er all parkering gratis hos oss.

Tilgjengelighet
Museet er godt tilrettelagt for barnevogn og rullestol. Vi leier inn teleslyngeanlegg til auditoriet ved behov.

Garderobe
I museets garderobeområde finner du låsbare skap, toaletter og stellerom.

Resepsjon
Resepsjonen er godt synlig med en gang du kommer innenfor dørene hos oss. Du kjøper inngangsbillettene her eller på automatene langs veggen mot kafeen. Vi hjelper vi deg gjerne om det er noe du lurer på under besøket ditt. Kontakt oss også for omvisninger, eller om du ønsker å holde bursdag, møter eller seminarer i museets lokaler.

Kafé
Kafeen tilbyr blant annet lunsjretter, kaker, skikkelig god kaffe, softis, frukt og babymat på glass. Vann er gratis. Skoleklasser og barnehager kan også nyte matpakken her.

Museumsbutikk
I museumsbutikken finner du morsomme gaveidéer. Her blir ønskelisten lang! Tips: Trenger du en morsom, spennende eller lærerik gave på en søndag? Kjøp den hos oss! Vi har også gavekort.

Skoleklasser 
Skoleklasser avtaler omvisning med Skoletjenesten på forhånd, og henvender seg i resepsjonen når de kommer. Matpakken kan nytes i kaféområdet.

Spørsmål under besøket 
Henvend deg til resepsjonen eller til veilederne i utstillingene om det er noe du lurer på underveis.

Utenfor dørene
Kombiner gjerne museumsbesøket med en tur i marka eller langs elven. Om vinteren finner du gode skiløyper i nærheten, og varme sommerdager byr på yrende badeliv i Brekkedammen.


Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

 

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver javascript for å kunne sende dette skjemaet