Reshow: Take a rest

Reshow er et prosjekt av foreningen Antipodes café, og installasjonen TAKE A REST presenterer varierte rester fra utstillinger i Oslo-området.

Alle materialer er tidlgjengelige for gjenbruk i ikke-kommersielle kulturelle initiativer via www.reshow.no

Maling, skruer, treverk, akryl, kabler, lamper, gulv, og så videre… inkludert den varme røde Planet-stolen.

Vær så god, ta et avbrekk!

The current pandemic conspicously exposed the excessive systemic pollution of predominant ways of life on earth. Nonetheless, bureaucrats and capitalists are chanting “back to normal” as if that state wasn’t the reason for the precipitant global warming. Shows are the icing on that clownery cake.

Poenget er å forstå hva som er blitt gjort og alt som gjenstår å gjøres, for ikke å legge til flere ruiner til den gamle verden av spetakkel og minner. If nothing better to do, keep the change, and please, TAKE A REST.