Den ultimate såpebobleoppskrift

Lei av å lage bare-sånn-passe-bra såpeboblevann hjemme? Vi gir deg den ultimate såpebobleoppskrift!

Du trenger:

0,5 dl Yes oppvaskmiddel
0,5 dl glyserol (kan erstattes med sukker eller sirup)
5 dl vann
4 dl såpebobleblanding

Tips:

Såpeboblevannet blir best hvis du lager det dagen før du skal bruke det, og hvis du oppbevarer det i en lukket beholder. Såpeboblene blir seigere hvis du erstatter en del av vannet med såpebobleblanding fra museumsbutikken.

Utstyr:

Det finnes mange morsomme såpebobleredskaper å få kjøpt, bare se i nettbutikken vår, men du kan også lage dem veldig enkle: Du kan for eksempel lage figurer ved hjelp av ståltråd som du bøyer til, eller du kan tre to sugerør på en ulltråd og binde tråden sammen slik at du får en sirkel med to håndtak (sugerørene). Med litt trening er det er faktisk også mulig å lage såpebobler bare med hendene.

Lykke til!