Personvernerklæring for Norsk Teknisk Museum - Nettsider og nyhetsbrev

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende opplysninger om våre besøkende på nett: Navn og e-postadresse.
Vi lagrer i tillegg adferdshistorikk og -mønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi kan også benytte opplysningene for å kunne gi deg relevant informasjon, tilbud og service via e-post.
Vi benytter adferdshistorikk og -mønster til å utbedre arkitektur og design på nettsiden.

Grunnlaget for behandlingen

Der du har samtykket til det benyttes opplysningene til å gi deg informasjon, nyheter og invitasjoner. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysinger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med din bestilling.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen kan nødvendige opplysninger utleveres til våre samarbeidspartnere og leverandører av IT-tjenester; Akzidenz AS og Atea AS.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med din bestilling lagres i vårt aktive kunderegister inntil du sender henvendelse til oss om sletting av opplysningene.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke personopplysninger som er registrert, retting og sletting kan du sende skriftlig henvendelse til følgende adresse:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:
Norsk Teknisk Museum v/ Kathrine Daniloff
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Hvis du har andre spørsmål knyttet til lagring av personopplysninger:
Send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

     
 

Teknisk museums åpningstider

Påsken 2019:
15. april – 22.april: 11–18

Pinsen 2019:
1. og 2. pinsedag: Åpent 11–18

I skoleåret:
Tir–fre: 9–16 | Lør–Søn: 11–18 | Man: Stengt

Museet er stengt på disse dagene:
Julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

Sommeråpent
22. juni–18. august: 11–18

Les mer om åpningstider.

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3