Tidligere aktivitetsprogram

Disse arrangementene har blitt avholdt, og innholdet i artiklene oppdateres derfor ikke.
For aktuelle program, se her.

24. nov.: Aktivitetsprogram

Spennende forsøk og eksperimenter med dampmaskin! Se vårt astronomishow og få svar på "alt" du lurer på! Opplev en stemningsfull nattehimmel i planetariet og hør om stjerner, planeter og stjernebildene. Hør om VerdensVeven – en håndverkstradisjon som samler kulturer. Utstillingen FOLK: Jon Alfred Mjøen og spirometeret.

Les mer …

17. nov.: Aktivitetsprogram

Møt Gunnar som ikke stoler på dyr med striper, lag katapult, bli med inn i planetariet, se spenstige triks i vitenshowet, bygg en tegnerobot, bli med på omvisning om franske fly  og bli introdusert til utstillingen FOLK!

Les mer …

18. nov.: Venneforeningens dag

Kjør med Ekeberg(modelljern-)banen! Se SHOW med kreativ programmering og sjonglering. Omvisning: Futt og fart med franske fly og flygende farkoster. Lag en katapult eller hør om Abrakasebra. VitenSHOW: Med flammer, røyk, heksemel og vulkanbobler!

Les mer …

25. nov.: Åpningsfest!

Velkommen til museumsbutikken, Oslos morsomste lekebutikk!Søndag 25. november kl. 12 inviteres du til åpning av Norges kuleste museumsbutikk! Det blir gode åpningstilbud, et hyggelig program, og julegranen skal tennes. Steampunk-elementer, stilfult interiør og gjenstander fra en svunnen tid gjør butikken til en opplevelse i seg selv, så kom!

Les mer ...

1. og 2. des.: Førjulsaktiviteter

Bli med på: Juleverksted, juleplanetariet, vitenshow, franske fly, bygging av tegnerobot, og hør om Mjøen og spirometeret i utstillingen FOLK. I tillegg kan du bygge en høyttaler (lørdag) eller en grindvev og veve et bokmerke eller nøkkelring (søndag).

Les mer …

8. og 9. des.: Førjulsaktiviteter

Bli med på: Bamsesykehus, forsøk og eksperimenter relatert til dampmaskinen, juleverksted, juleplanetariet, vitenshow, bygg en tegnerobot, lær om veving og hør om Mjøen og spirometeret i utstillingen FOLK.

Les mer …

3. november: Romdagen 2018

Hva må til for å egne seg som romfarer? Hva kreves for å gjøre lange turer i rommet, som en reise til Mars? Kjenner du historien til den internasjonale romstasjonen, og om Apollo-programmet? Kom på Romdagen, 2018 og hør spennende foredrag! Arrangeres i samarbeid med Norsk Astronautisk Forening.

Les mer …

     
 

Teknisk museums åpningstider

Åpningstider i skoleåret:
Tir-fre: 9-16 | Lør-Søn: 11-18 | Man: Stengt

Museet er stengt på disse dagene:
Julaften, 1. juledag, nyttårsaften, 1. nyttårsdag og 17. mai.

Les mer om åpningstider.

Billetter:
Barn 4-17 år: kr 100 | Voksne: kr 150 | 2v+4b: kr 450 | Les mer om billettpriser

Finn oss
 | Kontaktinfo | Mer praktisk info
Begrenset antall parkeringsplasser.


britiskeflagget 30Information in English
 
     

Kopirett © 2012 Norsk Teknisk Museum. Alle rettigheter reservert.
Norsk Teknisk Museum, Kjelsåsveien 143, 0491 Oslo | Telefon: 22 79 60 00 |e-post
Design | Utvikling: akzidenz as  -  Bygget med HTML5 og CSS3