PROGRAMOVERSIKT FRAM TIL SOMMEREN 2020 FINNER DU  her  (Enkelte av postene avklares nærmere etterhvert)

 

NESTE ARRANGEMENT
19. februar kl 17.00 på NTM:

Svalbardtraktaten er 100 år:

Hvordan fikk Norge suvereniteten

og hvilke utfordringer

står vi ovenfor?

 

Foredragsholder: Geir Ulfstein,

Professor ved Universitetet i Oslo

 

Kullvirksomheten fra slutten av 1800-tallet førte til et behov for en rettsorden på Svalbard. Norge tok initiativet til internasjonale forhandlinger om øygruppa før første verdenskrig, men disse førte ikke fram. Anledningen bød seg imidlertid etter krigen. I 1919 ba Norge Fredskonferansen om å få suvereniteten over Svalbard. Dette kan ses som et tidlig utslag av den norske «polarimperialismen», som også resulterte i territorielle krav på Jan Mayen, Øst-Grønland og i Antarktis. Men i motsetning til okkupasjonen av disse områdene skulle den norske suvereniteten på Svalbard baseres på en internasjonal traktat.

 

Les mer og meld deg på HER, om du ønsker enkel servering i forkant av dette unike foredraget som tar for seg flere sider av et stort tema.

 

 

ØNSKER DU Å BLI MEDLEM?

 

Vi anbefaler sterkt at du melder deg inn i Venneforeningen før du kommer til museet. Vi har opplevd en del problemer med innlogging og registrering når man er på museet, og de ansatte har ikke kapasitet til å hjelpe til i en hektisk hverdag med mange besøkende. Sitt hjemme i ro og mak og registrer nødvendig informasjon og ta med medlemskortet elektronisk eller i utskrift.

 

Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, klikk deg inn på BLI MEDLEM fanen oppe i hovedmenyen.

VENNEFORENINGEN HAR FÅTT NYTT MEDLEMSREGISTER!

 

Den 1. oktober lanserte vi vår nye medlemsdatabase som er levert av Rubic. Medlemskortet er elektronisk så du og familien til enhver tid har det tilgjengelig på mobiltelefonen.

 

På Min side administrerer du medlemskapet ditt selv.

 

All kommunikasjon fra oss til medlemmene går via e-post og/eller SMS. Det blir slutt på utsendelser av faktura og medlemskort i posten.

 

De medlemmene der vi verken har registrert e-post eller mobiltelefonnummer får faktura og medlemskort tilsendt i posten.

 

MEDLEMSAVGIFT FOR 2020

I begynnelsen av januar sender vi ut faktura – elektronisk – til alle

våre medlemmer, med betalingsfrist 15. januar.

Betales den med kort blir gyldig medlemskort for 2020 tilgjengelig umiddelbart. Betaler du via giro i nettbank tar det fra 1-2 dager før betalingen er registrert og medlemskortet blir tilgjengelig.

 

Medlemskortet fra 2019 vil være gyldig fram til 20. januar.

 

OPPDATER DIN INFORMASJON

For at vi skal nå alle våre medlemmer er det viktig at vi har riktig informasjon. Gå inn på Min side og kontroller at informasjonen som ligger der er korrekt.

 

Når du går inn i databasen første gang må du opprette et brukernavn og passord.

 

HER kommer du inn i Medlemsdatabasen

 

NB! De som har meldt seg inn etter 1.10.19 har gyldig medlemskort også i 2020, og vil ikke få tilsendt faktura.

Vi ønsker kontakt med interesserte som kan tenke seg å være med på utvikle eksisterende og nye prosjekter i et interessant og spennende mijø!

Vi er stolte over å kunne presentere våre bedriftsmedlemmer - les mer under - Bli medlem - kanskje noe å tenke på?