BLI MEDLEM:

Norsk Teknisk museums venners formål er å bidra til utvikling av Norsk Teknisk Museum, og å være et forum for personer og organisasjoner med interesse for museets arbeid.

Som medlem får du blant annet:
Invitasjon til foredrag/kåserier hver måned, invitasjon til Familiesøndag med utvidet museumsprogram, i mai og november.

 

50% av medlemskontingenten du betaler til Norsk Teknisk Museums venner går direkte tilbake til museet. 90% av kontingenten for bedriftsmedlemskap avsettes til prosjektfond for museale prosjekter som du finner mer informasjon om under «Museumsprosjekt».

 

Med medlemskort fra Venneforeningen kommer du gratis inn på museet hele året. Et familiemedlemskap gjelder for 2 voksne og 4 barn og er tjent inn allerede ved 2. gangs besøk.

 

Medlemskapet følger kalenderåret, og løper til det blir oppsagt.

 

 

Innmeldingsskjema for medlemskap
i Norsk Teknisk Museums Venner

Norsk Teknisk Museums venner har tre typer medlemskap:

 

 1. Personlig medlemskap. Dette medlemskapet
  gir gratis inngang for 1 person, og koster
  kr. 350,- pr. år. Medlemskapet er personlig
  og kan ikke overdras til andre.

 2. Familie medlemskap. Dette gir gratis inngang for inntil 2 voksne og 4 barn (4 -17år), og koster kr. 750,- pr. år. Medlemskapet er personlig og kan ikke overdras til andre. En av de voksne som er registrert i familien kan imidlertid ta med en annen voksen og inntil 4 barn. Barn som står registrert i familien kan gå alene ved framvisning av medlemskort, men ikke medbringe andre barn eller voksne på
  familiens medlemskap. (Ny medlemskontigent ble vedtatt på Årsmøtet i 2021 og gjelder fra 1. juni 2021 - men på grunn av begrenset åpningstid på museet i 2021, iversettes ikke ny kontingent før i 2022).

 3. Bedriftsmedlemskap. Dette gir bedriftens ansatte gratis inngang for inntil 2 voksne og 4 barn pr. besøk, og koster kr. 6 500,- pr. år.

 

Klikk på lenken Innmeldingsskjema, eller meld deg inn når du kommer til museet.

 

Om det er noe du lurer på send gjerne en mail til:

venneforeningen@tekniskmuseum.no

Vi er stolte over å kunne presentere våre bedriftsmedlemmer - les mer under - Bli medlem - kanskje noe å tenke på?