LEGO-SENT 15. oktober 2015

500legofestival4

VELKOMMEN TIL LEGO-SENT!

SENT betyr en helaften på Teknisk museum uten nærvær av barna vi ellers er så glade i! Det betyr fritt frem for alle over 18 år i hele museet - ikke minst ved LEGO-bordene der du kan gjenoppleve barndommens LEGO-flyt.

Foruten full fart i LEGO-byggesonen byr kvelden også på spennende møter med kreative folk som er med på gi Maker-bevegelsen fart i Norge. Hør om megadronen, rakettrattkjelken, kunsten å lage 3D-printer mm i foredragsserien Maker Stories.

De voksne LEGO-byggerne i Brikkelaguet viser frem hva kreativitet og noen tusen timer kan resultere i av fabelaktige byggverk.

Du kan også selv være kreativ i museets nye makerspace Teknoteket: lag pikselart, animasjonsfilm og delta i bilbyggeverkstedet Nerdy Derby.

Hør også om hvordan museet ble del av årets Istanbul-biennale og en presentasjon av det britiske Happy Museum, debattér 3D- printeren betydning for framtidens produksjon i Ting-utstillingen, lek deg i Vitensenteret og opplev utstillinger i fire etasjer.

Kveldens DJ sørger for stemningen (TBA).

Det blir servering i museets egen bar.

18-års aldersgrense

Kl. 19-23.

Pris: Cc 120,-/ 60,-

Bli med på TING:
Enda kan du oppleve museets prisbelønte utstilling TING som har fått hele 11 priser! Teknologi er verken god eller ond og heller ikke nøytral. Hva betyr dette for demokratiet? Bli med og diskuter teknologiens dobbelhet i jubileumsutstillingen vår. Vi diskuterer droner, omsorgsteknologi, DNA, 3D-printing, smarttelefon og flere andre aktuelle teknologier. Under SENT står 3D-printeren i sentrum.