9. februar: SENT m/ sex-spesial

Sex på museet

Klikk på bildet for å se det i større format. SENT Torsdag 9. februar 2012 blir det sex-spesial! Obs: Kun for voksne.Hva er vel mer naturlig enn å kaste lys på sex i uke seks? Du vil få se historisk og ny vibrerende teknologi, se Amorotekets sexolog Stine Kühle Hansens utstilling, samt høre hennes foredrag. Etnolog Kari Telste fra Folkemuseet forteller om seksualopplysning gjennom tidene, og Telemuseet levendegjør Sex og singelliv blant telefonistinnene.

Vibratorer som design og industrisuksess

Møt også den prisbelønnede indiustridesigneren Line Andersen som har gjort stor suksess med sine moderne og stilfulle vibratorer i selskapet LAID. Hun vil dele gründererfaringer og fortelle om prosessen fra ide til industriprodukt på verdensmarkedet.

Live: Maribel

De plateaktuelle Maribel spiller live på musikkutstillingens scene. Selv omtaler rockebandet seg slik: «Sounds like high heels on wet pavement». Sjekk Maribels FB-side her.

Vitenskap

Den nye utstillingen Instrument er verd å få med seg. Mengder av vakre forsknings- og demonstrasjonsinstrumenter forteller historier om vitenskapshistoriene i Norge.

Musikkhøgskolens storband:

Improvisasjon/komposisjon med akustiske instrumenter og laptops i skjønn forening.

Skolens musikkteknologistudenter, med laptop og programmet ‘Ableton Live’ som hovedinstrument, er invitert til kreativ behandling av storbandet med sine digitale verktøy. Alt skjer i sanntid, uten sikkerhetsnett, og ingen vet hvordan dette ender...

Mye mer

Så byr vi som vanlig på quiz, servering fra flere barer, såpebobleshow, astroamfi, årets fantastiske hovedutstilling Mind Gap med mer!

Reis til museet

Reis kollektivt til museet, Gjøvikbanen bruker under 15 minutter fra Oslo S før det stopper på museet. Planlegg reisen med Trafikanten her.

Tog: Gjøvikbanen (mot Jaren eller Hakadal) til Kjelsås stasjon.

Plateaktuelle Maribel spiller live på musikkutstillingens scene. Selv omtaler rockebandet seg slik: Like high heels on wet pavement.Buss: rute 54 Aker Brygge/Kjelsås stasjon, Rute 25 Majorstuen/Karihaugen, Rute 22 Majorstuen/Ellingsrudåsen

Trikk: Linje 12 Majorstuen - Kjelsås o/ Torshov, Linje 11 Majorstuen - Disen (Kjelsås- obs: sjekk rutetidene!). Holdeplass: Kjelsås/Kjelsåsalleen. Gåtid: 10 min

T-bane: til Storo, og trikk nr 11 (obs: sjekk rutetidene!)og 12 til Kjelsås eller Kjelsåsalléen

Pris: Ordinær kr 100, studenter kr 50

Om Sent

SENT har blitt et av Oslos mest nyskapende utetilbud siden starten i 2009! Norsk Teknisk Museum og Telemuseet står bak arrangementet. Hundrevis av voksne, studenter, vennegjenger og nabolag har gjeoppdaget Teknisk museum og Telemuseet. De har fått fantastiske konserter, vitenshow, quiz og museumsmoro med på kjøpet. La ikke neste sjanse gå fra deg!

Ris, ros og forslag

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du kunne ønske deg av arrangementet. Vi hører og vurderer! Bruk gjerne kontaktskjemaet på Teknisk museum sine nettsider, Facebook eller Tilbakemeldingen

Sex i uke seks
I uke seks pågår også en landsomfattende seksualundervisningskampanje. Mer enn 35 000 elever skal få undervisning fra «Uke Sex», et gratis materiale distribuert av Sex og Politikk, foreningen for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. For mer informasjon om kampanjen og materiale, se www.ukesex.no.