7. februar: SENT

Kveldsåpent museum fra kl. 19 med konsert, vitenshow, pub-quiz, foredrag, workshops og fri utforskning i alle museets utstillinger og Vitensenteret. 18-årsgrense. Dette blir garantert stas!

Inviter vennene dine via Facebook
Se hele programmet her (pdf)

Åpent kl. 19-23

• Konsert: LUCY SWANN
  • Vitenshow: Andreas Wahl
  • Foredrag / lecture performance:
  • ”Matematikk, programmering og sjonglering”, Roger Antonsen
  • ”Urban Mining”, Rolf Tore Ottesen
  • “EnergyBank”, Amanda Steggell
  • Workshop: Åpen sone for eksperimentell informatikk
  • Astroamfi og utvalgte høydepunkter fra utstillingene
  • Pub quiz med Christian Flermoe
  • DJ: Anne Lise Frøkedahl (Harrys Gym) og Ruben Nesse (Brilliance og On It)
Sent: Kveldsåpent museum med 18-årsgrense. Vi lover morsomme, interessante og overraskende opplevelser!

Lucy Swann: Nydelig vokal, elektronisk lydteppe

Kveldens artist får de beste skussmål: “Lucy Swann har alt. Nydelig vokal, svevende elektronisk lydteppe, mørk mystikk og driv. (…) Uten tvil Norges nye elektropophåp.” NRK P3 Bli forført av Lucy Swanns ekspressive vokal og sterke liveuttrykk. Gjennom intense og rytmiske komposisjoner flørter det ærlige uttrykket med gospel og soul. Musikken utforsker sårbarheten og intensiteten i vokalen på en nyskapende og eksperimentell måte.

Etter det kritikerroste debutalbumet "La Petite Mort" fra 2010, har Lucy Swann komponert til diverse sceneoppsetninger, vært på 5 rikskonsertturneer i eget navn og skrevet materiale til sin neste utgivelse. NRK P3 har omtalt henne slik: “Lucy Swann har alt. Nydelig vokal, svevende elektronisk lydteppe, mørk mystikk og driv.”

Les mer - og hør på Lucy Swann her

Vitenshow: Energisk!

De som tror realfagene er kjedelige og fastlåste, må tro om igjen. ENERGISK er en krysning mellom stand-up, foredrag, trylleshow og rockekonsert og viser naturvitenskap som underholdning.

Se sprit, appelsiner og elektroner med nye øyne! Andreas Wahl holder sitt populære vitenshow!På 45 minutter utforsker Andreas begrepet 'energi' sammen med publikum, gjennom tøffe triks og tankevekkere om klima. Gled deg!

Se Andreas Wahl

Matematikk, programmering og sjonglering

Et underholdende, interaktivt og energisk foredrag om vitenskap, kunst, sensorer, matematikk, programmering, sjonglering, lys og lyd med Roger Antonsen (IFI, UiO).

Urban Mining

Uten at du aner det det slynger årer av verdifulle metaller seg gjennom Oslo, rikere enn noen gullmine. Lucy Swanns debutalbum: “…viltvoksende, organisk elektropop.” (Dagbladet)Rolf Tore Ottesen (NGU) forteller hva slags verdier som kan hentes ut av dine egne elektroniske duppeditter og hvorfor det er viktig å gjøre det.

Energy Bank Crank & Go!

Tenk å kunne lade mobilen hvor enn du er! Amanda Steggell (KhiO) inviterer til testing av en unik mobil ladestasjon med klassisk håndsveivgenerator og audio feedbacksystem. Prototypen bæres som ryggsekk av bankens agenter og tilbyr ladeservice der strømnettet ikke nås.

Astroamfi

"Reis" ut i universet ved hjelp av avansert datateknologi! Åtte ulike reisemål i rommet venter, og du bestemmer selv hvor du vil dra. Hva med å besøke en romstasjon eller en planet? Fly rundt og zoom inn!

Reis til museet: Kjelsåsveien 143

Reis kollektivt til museet, Gjøvikbanen bruker under 15 minutter fra Oslo S før det stopper på museet.
Planlegg reisen på Trafikanten

Tog:
Tog mot Gjøvik, Jaren eller Hakadal til Kjelsås stasjon.
Gåtid: 5 min.

Buss:
Rute 54 Aker Brygge/Kjelsås stasjon,
Rute 25 Majorstuen/Karihaugen
Rute 22 Majorstuen/Ellingsrudåsen
Gå av på Kjelsås stasjon. Gåtid: 5 min.

Trikk:
Linje 12 Majorstuen - Kjelsås o/ Torshov
Linje 11 Majorstuen - Kjelsås
Obs: Sjekk trikketidene!
Holdeplass: Kjelsås eller Kjelsåsalleen. Gåtid: 10 min.

T-bane:
T-bane til Storo + trikk nr 11 eller 12 til Kjelsås eller Kjelsåsalléen.
Obs: sjekk trikketidene!

Tid/Pris

Ordinær kr 100, studenter kr 50.
Kl. 19-23 torsdag 7. februar 2013

Om Sent

SENT har blitt et av Oslos mest nyskapende utetilbud siden starten i 2009! Hundrevis av voksne, studenter, vennegjenger og nabolag har gjeoppdaget De har fått fabelaktige konserter, vitenshow, quiz og museumsmoro med på kjøpet. La ikke neste sjanse gå fra deg 7. februar!!

Ris, ros og forslag

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du kunne ønske deg av arrangementet. Vi hører og vurderer! Bruk gjerne våre Facebooksider, mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller www.tilbakemeldingen.no/tekniskmuseum/

Norsk Teknisk Museum og Telemuseet står bak arrangementet.