SENT 20. oktober!

Plateaktuelle Tôg spiller på den niende utgaven av SENT!Denne gang er det tre hovedattraksjoner: Plateaktuelle radioyndlinger Tôg spiller live på musikkutstillingens scene. Vi er midt i LEGO-festivalen, og erklærer denne kvelden for barnefri sone. For gammel for LEGO? Aldri! Det blir også fremført spesialkomponert musikk: Verket Olegolego setter en musikalsk spiss på legofesten. Så har vi i oktober jubileumsutstillingen Chevrolet 100 år. 11 nydelige biler fra 1920 til 2011 er på plass i Flyhallen. Hvilken chevvy-type er du? Så byr vi som vanlig på kjemishow, astroamfi, spesialomvisninger bl.a. i årets fantastiske hovedutstilling Mind Gap, quiz og servering fra flere barer.

SENT har blitt et av Oslos mest nyskapende utetilbud siden starten i 2009! Norsk Teknisk Museum og Telemuseet står bak arrangementet. Hundrevis av voksne, studenter, vennegjenger og nabolag har gjenoppdaget Teknisk museum og Telemuseet, og fått fantastiske konserter, vitenshow, quiz og museumsmoro med på kjøpet.

La ikke neste sjanse gå fra deg 20 oktober!

Dørene åpner kl. 19. Museet stenger kl. 23. 18-årsgrense.
Tog, trikk og buss tar deg til Kjelsås. Toget bruker ca 15 min, og stopper rett utenfor dørene til museet.
Finn veien

Slipp fantasien løs, det er LEGO-festival!