Åpningstider: Man: Stengt | Tir, ons: 9–16 / Torsdag: 09–21 | Fredag: 9–16 | Lør, søn: 10–17 | Se alle åpningstider | Kjøp billett
Programmet på Teknisk museum

Program

Bli med på inspirerende opplevelser og aktiviteter!

Her kan du se hva vi har å by på, i tillegg til mer enn 25 faste temautstillinger og over 100 prøv-selv installasjoner som alltid er tilgjengelige. Museets unike selfiespots gir også rom for herlige bilder. 

Vi legger inn program fortløpende og endringer kan forekomme.

Dette skjer fremover:

Torsdagsåpent: ­Ni til ni

Torsdag 19. mai

Opplev museet utover vanlig åpningstid. Hver torsdag har vi kveldsåpent frem til kl. 21! Opplev den nye utstillingen om tele- og datahistorie: I/O, se vårt populære vitenshow, hør om en av våre utvalgte gjenstander, gå en av våre anbefalte løyper, gå på kunstjakt eller rusle rundt på egen hånd. Kanskje blir det også litt ekstra på programmet denne dagen. Kafeen er åpen og serverer deilig middag. Velkommen!

Helgeaktiviteter

Lørdag 21. mai

Det blir morsomme og lærerike aktiviteter i helgen! Få en introduksjon til utstillingen I/O, om tele- og datahistorie. Lær morsealfabetet med en enkel morsenøkkel. Prøv koding med robotballen Sphero (for alle). Se vårt populære vitenshow, med flammer, smell og spennende eksperimenter! 

Søndag 22. mai: Venneforeningens dag

Aktivitetsdag med venneforeningen

Søndag 22. mai

Bli med på den årvisse familiedagen i regi av Norsk Teknisk Museums venneforening! Stort program og morsomme aktiviteter. 

Hør om hvordan kunstig intelligens gir deg en annerledes museumsopplevelse i «I/O», lær om vanndampens funksjon på en miniatyrmodell av dampveivals, hør Restarters: Hvorfor er det viktig å reparere fremfor å kjøpe nytt, lær morsekode, bli med på fiksefest i Teknolab, styr en liten Sphero-robotball ved hjelp av koding eller med en bryter, bli med på høydepunktsomvisning og se vitenshow: Spennende eksperimenter, røyk og smell!

Fikseverksted for barn

Søndag 22. mai

Har den elektriske bilen sluttet å kjøre, såpeboblemaskinen stoppet å lage bobler eller mini-keyboardet tatt kvelden? Ta det med deg på Venneforeningens familiedag søndag 22. mai!

TENK Tech Camp 2022

Bli med på workshops og hør spennende foredrag fra forbilder innenfor tech! Campen er for jenter i alderen 13-18 år og helt gratis. Ta med egen PC eller MAC.

Historier å lese

Klikk på "les mer" for å følge med på det vi gjør og det som skjer på museet.

Bædi og Børdi

Last ned appen Bædi og Børdi som guider dere rundt i museet. 

Android

App store

Skoletilbud

Museet har et omfattende tilbud til alle trinn, med alt fra Den industrielle revolusjon til Kreativ programmering. 

Utstillingene på museet

Se en oversikt over utstillingene på museet! 

Digitalt

Skulle du så gjerne vært på museet, men må være hjemme? Vi forstår frustrasjonen:) Ta en titt på det vi har lagt ut i våre digitale kanaler, da vel:

Kjøp billett på nett!

Imponer familien med dine planleggingsevner og ha billetten klar når dere kommer!

NYHETSBREV

Vi sender deg gjerne nyheter på e-post

Ja, takk!

Vennligst aktiver JavaScript for å kunne sende dette skjemaet

ADRESSE

Teknisk museum

Kjelsåsveien 143

Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Telefontid: Man.–fre. kl. 08–16
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir.–fre. kl. 13.15–15

Utleie av lokaler:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 79 60 00

Servicesenter