Ledige stillinger

Norsk Teknisk Museum er nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin og er et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre. Visjonen er å være det mest engasjerende, kunnskapsgivende og morsomste museet i Norge.

Norsk Teknisk Museum høster mye anerkjennelse nasjonalt og internasjonalt for hvordan organisasjonen løser sitt samfunnsoppdrag. Besøkstallet i 2019 blir i overkant av 250.000 og om lag 60 % av disse er barn og unge. Rundt 50 000 elever deltar i ulike undervisningsopplegg hvert år.

Driftstekniker

Vi søker etter en driftstekniker til museets drifts- og sikkerhetsteam, som har ansvaret for å forvalte og drifte museets bygningsmasse på i overkant av 29 000 kvm. Teknisk museum er kjent som et av de morsomste og mest engasjerende museene, og vårt drift- og sikkerhetsteam jobber tett med våre konservatorer og utstillingsteknikere for å sikre denne opplevelsen.

Søker må ha relevant utdanning og erfaring innen bygg og vedlikehold (vaktmesterskole, snekker, elektriker eller lignende). Søker bør ha kunnskap om tekniske installasjoner som ventilasjon, oppvarmingsanlegg, heiser, sikkerhetsalarmer, databasert styringsverktøy. Søker må kjenne til brann- og bygningstekniske forskrifter som gjelder særlige objekter. God byggteknisk innsikt er nødvendig. Det stilles krav om førerkort kl. B og erfaring med bruk av databaserte verktøy. Erfaring, kunnskap og interesse for digitalisering av bygningsdrift og vedlikehold vil bli vektlagt.

For å møte kravene som stilles til effektiv drift og verdibesparende vedlikehold av våre bygninger og utvendige arealer, søker vi en motivert, dyktig, kreativ og løsningsorientert person. Det stilles krav til effektivitet, fleksibilitet, samt gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Museet kan tilby:
  • Fast stilling i et godt og kreativt arbeidsmiljø
  • Fleksitidsordning
  • Pensjonsordning i Statens Pensjonskasse
  • Lønn etter avtale
Kontaktperson:

Thomas Ruud,
Drifts- og sikkerhetsleder
se her for kontaktinfo

Søknadsfrist: 29.10.2020

Kontakt oss

Norsk Teknisk Museum
Kjelsåsveien 143
0491 Oslo

Tlf: 22 79 60 00
Org. nr.: 979676832

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Eller fyll ut kontaktskjema

Skole og barnehage:
Epost (kontaktskjema)
Tlf: 22 79 60 60
Telefontid: Tir–fre kl. 13.15–15

 

Nyhetsbrev

Ja, takk!

Vennligst aktiver javascript for å kunne sende dette skjemaet